SIGNIA™ – inteligentni stapler

Signia™ inteligentni stapler je nova generacija staplera sa pametnom tehnologijom koja donosi povratnu informaciju u stvarnom vremenu o postupku tretiranja tkiva staplerom. ​

Dolazi sa baterijskim napajanjem za napredniju rotaciju i artikulaciju te kvalitetnije ispucavanje punjenja koje se izvodi sa jednom rukom. Ovaj sustav se prilagođava varijabilnosti tkiva, te daje povratnu informaciju o tome odmah kada to čini.

 

Osim što se Signia™ stapler prilagođava varijabilnosti tkiva, on odmah pruža infromaciju i to uz zvučnu i vizualnu signalizaciju  na ručci instrumenta – sve prije ispaljivanja punjenja.

 

Kada je stapler pozicioniran na željeno tkivo, instrument daje informaciju o spremnosti staplera za ispaljivanje. Namješta jednu od tri moguće brzine za ispaljivanje temeljeno na informacijama o zahvaćenom tkivu u čeljusti instrumenta.

 

Brzinu ispucavanja punjenja ovaj pametni stapler određuje sukladno varijabilnosti u debljini tkiva.

 

Korištenje Signia™ pametnog staplera sa Tri-Staple™ generacijom punjenja rezultira revolucionarnom tehnologijom sa izrazito malo kompresijskog stresa na tkivo, daleko boljom perfuzijom unutar tkiva na staplerskoj liniji te izvanrednim ishodom na nejednakom tkivu.